Theo Hendrix Toernooi (THT)

Welkom op deze pagina van het Theo Hendrix Toernooi 2017 (THT2017). Hier vind je alle praktische informatie wat betreft dit gezellige toernooi.
THT2017 is een 3-daags toernooi van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober op sportpark ‘de Lissevoort’ in Nuenen. Dit toernooi wordt georganiseerd voor softbal teams uit de 3de en 4deklasse en honkbal teams uit de 4de en 5de klasse.

De vrijdag begint het toernooi met wedstrijden voor teams die dat willen. Voor de teams die relaxed willen toewerken naar het sportieve deel op zaterdag melden zich in onze gezellige kantine om te socializen onder het genot van een drankje. Ook is het uiteraard mogelijk om zaterdag te arriveren. Dus dit graag aangeven bij aanmelding. Dan kunnen we hier rekening mee houden met bijvoorbeeld het wedstrijdschema. Voor degene die op vrijdag zijn gekomen en zijn blijven overnachten zal er een ontbijtbuffet klaar staan in onze kantine.

Op de zaterdag staan de meeste wedstrijden gepland. Zodra het maximale aantal teams zich heeft aangemeld zal het wedstrijd schema zo snel als mogelijk op deze site worden gepubliceerd en toegestuurd.
Na het sportieve gedeelte op zaterdag worden de BBQ’s aangestoken en kunnen degene die zich hiervoor hebben opgegeven gaan eten. Na het eten glijden we een fijne feestavond in. Een DJ verzorgt de muziek samen met een leuke act. Gezelligheid gegarandeerd.

De zondag beginnen we niet te vroeg. We werken het laatste deel van het wedstrijdschema af. Rond een uur of 16 zullen we aan de prijsuitreiking beginnen.

Wat praktische zaken op een rijtje:

Datum: vrijdag 13 oktober t/m zondag 15 oktober
Locatie: Sportpark de Lissevoort
Lissevoort 6
5671 BS, Nuenen
Niveau: Softbal 3
de en 4de klasse
Honkbal 4de en 5de klasse

Overnachting:
Op ons terrein is plaats om je tent neer te zetten. Sanitair in de kleedkamers kan worden gebruikt

Inschrijven:
Inschrijven kan door een mail te sturen naar
THT@hscn.nl. Vergeet niet het aantal spelers te vermelden en of je de vrijdag al aanwezig wil zijn en al een wedstrijd zou willen spelen.

Inschrijfgeld:
300,- Euro per team (t/m 10 spelers) daarna 30,- euro per extra speler.
Inbegrepen zijn: ontbijt zaterdag en zondag, BBQ zaterdag avond, feest zaterdag avond. Inschrijfgeld te voldoen bij inschrijving

Scheidsrechter:
Bij het wedstrijdschema staat vermeld welk team een scheidsrechter moet leveren

Programma: Vrijdag 13 oktober
19:00 Ontvangst teams
20:00 – 21:00 Als teams al willen spelen dan begint nu de eerste wedstrijd
21:00 – 22:00 Socializen, borrelen, dansen, spelletjes
22:00 – … Intro borrel

Zaterdag 15 oktober
08:00 – 09:00 Ontbijt
09:00 – 17:00 Wedstrijden softbal en honkbal
18:00 – 20:00 BBQ
21:00 - … Party time!!!

Zondag 16 oktober
10:00 – 16:00 Wedstrijden softbal en honkbal
16:00 Prijsuitreiking daarna ieder zijns weegs


* programma onder voorbehoud

voor nieuws en updates volg onze facebook pagina.
Terug naar boven