• Het Theo Hendrix Paviljoen

   

  Naast honk- en softballen op de velden zijn er diverse activiteiten die in de kantine georganiseerd worden. Lees alles hierover in de nieuwsbrief. De kantine draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Om de kantine draaiende te houden en ervoor te zorgen dat ieder (spelend)lid, maar ook onze tegenstanders (lees: gasten) gebruik kunnen maken van alle faciliteiten in de kantine (bar, toiletten, douches maar ook de EHBO-kist, etc.) kan het zijn dat wij een beroep doen op U (als lid, of als ouder van een jeugdlid) om een keertje een kantinedienst te draaien.Bent u ingedeeld op een moment dat het niet uitkomt? Zorg dan zelf dat U uw dienst ruilt met iemand op de lijst (of daar buiten).

  Naast deze diensten zijn er altijd mensen nodig die hand en spandiensten willen verrichten. Bent u nou zo iemand die wat tijd over heeft om wat klusjes te doen voor de vereniging (en dit kan echt van alles zijn; schilderen, schoonmaken, montagewerkzaamheden etc. etc) neemt u dan contact op met Rinus Sanders. Uw inzet wordt enorm gewaardeerd.

   

 • Bardienst instructies

   Hoera ik heb BARDIENST!

  Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, en daarom zijn we blij dat u bereid bent een kantinedienst te vervullen. Vrijwillig betekent echter niet vrijblijvend, daarom hebben we hier een aantal regels en geheugensteuntjes opgesteld om u op weg te helpen.

  Openen: U haalt de sleutel op bij Tinus op Vondelstraat 9, bel van te voren even om zeker te weten dat hij thuis is. Belangrijk is dat u het alarm bij binnenkomst afzet, dit zit binnen rechts naast de buitendeur. Nu kunt u verder naar binnen. U kunt meteen de WC-deur, de andere buitendeur en de bijkeuken van het slot gooien (dit alles met dezelfde sleutel), en de verwarming aanzetten. Mocht het niet meteen druk zijn of mocht u later wat tijd hebben probeer dan zoveel mogelijk de bar bij te vullen (voornamelijk drank) of nog wat schoon te maken indien nodig. U eindigt uw dienst door hem over te geven aan de volgende, mocht deze niet op komen dagen sluit je de kantine af (zie stukje sluit) of overleg je met het thuisspelende team(s). Dan kunnen deze de sleutel overnemen en later afsluiten. (Meld als er iemand niet is komen opdagen dit aan de coördinator bar/scheids uit je team)

  Sluit: U neemt de bardienst over, check of de sleutel er is. (wil wel eens per ongeluk in iemand’s zak zitten) Ook voor u geldt indien mogelijk en noodzakelijk wat schoonmaken of bijvullen s.v.p. U eindigt uw dienst door de bar te sluiten. Verwarming op 10 zetten, bar + tafels poetsen, asbakken buiten ophalen en op het aanrecht zetten (niet legen), Geldzak vullen (alles vanaf de 1 euro stukken uit de kassa), alle lichten uit, incl. kleedkamers (lampen in bijkeuken boven de knoppen onder het dak moeten allen uit zijn), alle deuren op slot doen (kleedkamers, bijkeuken, dubbele deuren naar buiten, wc, tussendeur met dezelfde sleutel).Alarm aanzetten. Nu kunt u naar buiten en de buitendeur op slot doen. U gooit de sleutel af op Parkstraat 35.

   

  Algemene punten:

  • NIEMAND mag zomaar achter de bar, u bent de baas, schroom niet om mensen aan te spreken.

  • Het wil wel eens gebeuren dat u wil sluiten maar het is nog druk, vraag dan of er iemand van de barcommissie is die de dienst wil overnemen (incl. poetswerk), zoniet dan stuurt u iedereen naar huis.

  • Iedereen die een reguliere kantinedienst vervult (3 a 4 uur) heeft recht op 2 consumpties.

  • Scheidsrechters (vd club) hebben recht op 1 consumptie na het scheidsen. Scheidsrechters van de bond 2 a 3.

  • Wij schenken geen alcohol onder de 18!

  • Er wordt niet gepot (opgeschreven)! Er wordt direct betaald!