• Het Theo Hendrix Paviljoen

   

  Naast honk- en softballen op de velden zijn er diverse activiteiten die in de kantine georganiseerd worden. Lees alles hierover in de nieuwsbrief. De kantine draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Om de kantine draaiende te houden en ervoor te zorgen dat ieder (spelend)lid, maar ook onze tegenstanders (lees: gasten) gebruik kunnen maken van alle faciliteiten in de kantine (bar, toiletten, douches maar ook de EHBO-kist, etc.) kan het zijn dat wij een beroep doen op U (als lid, of als ouder van een jeugdlid) om een keertje een kantinedienst te draaien.Bent u ingedeeld op een moment dat het niet uitkomt? Zorg dan zelf dat U uw dienst ruilt met iemand op de lijst (of daar buiten).

  Naast deze diensten zijn er altijd mensen nodig die hand en spandiensten willen verrichten. Bent u nou zo iemand die wat tijd over heeft om wat klusjes te doen voor de vereniging (en dit kan echt van alles zijn; schilderen, schoonmaken, montagewerkzaamheden etc. etc) neemt u dan contact op met Rinus Sanders. Uw inzet wordt enorm gewaardeerd.

   

 • Bardienst instructies

  Hoera ik heb BARDIENST!


  Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, en daarom zijn we heel blij dat u bereid bent een kantinedienst te vervullen. Vrijwillig betekent echter niet vrijblijvend, daarom hebben we hier een aantal regels en geheugensteuntjes opgesteld om u op weg te helpen.


  Openen:
  Wanneer u de eerste bent die die dag bardienst heeft, dan moet de sleutel worden opgehaald bij Tinus op Vondelstraat nr 9. Dit is de straat tussen de Lissevoort en Nuenen Centrum, vlakbij dus!
  Belangrijk is dat u het alarm bij binnenkomst afzet, dit zit binnen rechts naast de buitendeur. Nu kunt u verder naar binnen. U kunt meteen de WC-deur, de openslaande buitendeur en het magazijn van het slot gooien (dit alles met dezelfde sleutel). Mocht het niet meteen druk zijn of mocht u later wat tijd hebben probeer dan zoveel mogelijk de koelingen bij te vullen of nog wat schoon te maken indien nodig. U eindigt uw dienst door hem over te geven aan de volgende, of je sluit de kantine af wanneer er niemand na je komt. (zie stukje sluiten) of overleg je met het thuisspelende team(s). Dan kunnen deze de sleutel overnemen en later afsluiten.

  Sluiten: 
  U eindigt uw dienst door de bar te sluiten. Verwarming op 10 zetten indien van toepassing, bar + tafels opruimen, alle lichten uit, incl. kleedkamers (lampen in bijkeuken boven de knoppen onder het dak moeten allen uit zijn), alle deuren op slot doen (kleedkamers, bijkeuken, dubbele deuren naar buiten, wc, tussendeur) Alarm aanzetten. Nu kunt u naar buiten en de buitendeur op slot doen. U gooit de sleutel door de brievenbus op Vondelstraat 9.
   
  Algemene punten:
  - NIEMAND mag zomaar achter de bar, u bent de baas, schroom niet om mensen aan te spreken.
  - Het wil wel eens gebeuren dat u wil sluiten maar het is nog druk, vraag dan of er iemand van de
  een thuisteam is die de dienst wil overnemen (incl. poetswerk), zoniet dan stuurt u iedereen naar
  huis.
  - Iedereen die een reguliere kantinedienst vervult (3 a 4 uur) heeft recht op 2 consumpties.
  - Scheidsrechters hebben recht op 1 consumptie na het scheidsen.
  - Wij schenken geen alcohol onder de 18!
  - Er wordt betaald per pin. In geval van storing pin, of bedragen onder de euro ( kleine kinderen
  voor een ijsje of lolly bijvoorbeeld) mag er eventueel contant betaald worden.
  - Voor vragen of noodgevallen, bel of app 0613362410 of 0610230134