• Vertrouwenscontactpersoon

    Iedereen die bij HSCN sport, moet dit kunnen doen in een veilige omgeving. Dat kan als iedereen zich sportief gedraagt en elkaar met respect behandelt. Helaas komen ongewenst omgangsvormen overal voor; ook in de sport. Denk bijvoorbeeld aan pesten, discriminatie, agressie of geweld. Ook seksuele intimidatie is een ongewenste omgangsvorm. Het kan daarbij gaan om een opmerking over iemands lichaam, een arm om de schouder of een tik tegen de bil. Als degene die dit ondergaat het niet leuk vindt, is er sprake van ongewenst gedrag en moet dit ophouden.

    Bij HSCN proberen we ongewenst omgangsvormen te voorkomen. Maar als je toch te maken krijgt met ongewenst gedrag kun je terecht bij onze vertrouwenscontactpersoon. Dat kan als je slachtoffer bent, of als je iets ziet gebeuren waarvan je denkt dat het niet kan. Bij een vertrouwenscontactpersoon kun je je verhaal kwijt in een vertrouwelijk gesprek en wordt je geholpen de juiste weg te vinden om tot een oplossing te komen.

    Ben je slachtoffer van ongewenst gedrag of heb je hiervan signalen ontvangen, neem dan contact op via e-mail met de vertrouwenscontactpersoon en laat weten hoe je te bereiken bent om een afspraak te maken.

    Odile Tunderman - Vonk

    Klik hier om een mail te verzenden